9 hyvää syytä liittyä kirjakerhoon 

Kirjakerho. Kuulostaako pelkkä sanakin sinusta pahasti vuodelta 1990?

Oletko suorastaan lievän loukkaantunut ajatuksesta, että joku muu valitsisi sinulle tuotteita, jotka osaat kyllä ihan itsekin ostaa, kiitos vain? Epäröitkö liittymistä, koska eikö vain niihin sisällykin vaatimus vähintään kuuden vuoden jäsenyydestä ja viiden tonnin minimiostoksista ennen kuin voi edes ajatella kerhosta eroamista?

Kuule. Kirjakerhot ovat kehittyneet sitten ysärin. Voi olla, että ne joskus yrittivät saada asiakkaat sitoutumaan loputtomiin ennalta valittuihin kuukaudenpaketteihin ja kirpaisevan isoihin laskuihin, mutta enää näin ei ole. Vuonna 2016 sinulla on valinnanvaraa, ja kerhojäsenyys räätälöidään sopimaan juuri sinun elämääsi. Mistä sitten tunnistat hyvän kerhon? Siitä, kun valikoimaa ja jäsenetujasi tarkastellessasi ajattelet, että tämähän näyttää liian hyvältä ollakseen totta.

Tässä 9 hyvää syytä liittyä kirjakerhoon jo tänään:

1. Saat ilmaisen tervetuliaispaketin. Kyllä, ilmaisen! Maksat ehkä nimelliset postikulut, mutta paketin sisältö on kymmenien €€:n arvoinen. Tervetuliaispaketti on kuin pieni maistiainen, joten jos tykkäät siitä, todennäköisesti tykkäät kerhostakin.

2. Kerhot ovat online. Tämän vuoksi jäsenyyttä on paljon helpompi hallinnoida kuin ennen vanhaan. Koska olet netissä suurimman osan päivästä muutenkin, kerho seuraa sinua sinne missä milloinkin olet. Ja jos jostain kumman syystä et pääse nettiin, kerhon asiakaspalvelu on puhelinsoiton päässä.

Kirjakerhojäsenyys on sinun hyppysissäsi.
Kirjakerhojäsenyys on sinun hyppysissäsi.

3. Sinä valitset. Ei ole mitään järkeä maksaa huonoista kirjoista. Peru kirjapaketit, jotka eivät sytytä sinua, tai joita et halua juuri nyt. Valitse tilalle jotain muuta, tai pidä pieni breikki koko hommasta. Kaikki tämä parilla hiiren klikkauksella.

4. Hinnat ovat edullisia — jopa 30 % edullisempia kuin kirjakaupoissa!

5. Nyt ajattelet, että tässä on varmasti koira haudattuna, vai mitä? Koiraa ei ole haudattuna. Nykypäivän kirjakerhoilla ei ole vaatimuksia. Pysyt mukana niin kauan kuin huvittaa. Ostat niin paljon tai niin vähän kuin huvittaa. Lue lisää täältä.

6. Säästät aikaa. Shoppailu on uuvuttavaa. Älä enää pengo hikisten ja ruuhkaisten kauppojen laareja. Mene metsäkävelylle. Kutsu kaveri kahville. Hallitse omaa ajankäyttöäsi!

Kahvittele, älä stressaa
Kahvittele, älä stressaa

7. Tiedät saavasi laatua. Parhaiden kerhojen valikoimissa on vain laatukirjoja. Huippuarvostelut saaneita teoksia, joista puhutaan. Googleta muutama, niin näet! Jotkut kirjoista ovat yksinoikeudella kerhokirjoja, joten niitä et edes löydä kirjakaupasta.

8. Luet enemmän. Tiedätkö sanonnan: ”Se, mihin keskityt, lisääntyy”? Tilaa mieluisa, laadukas kirjapaketti kotiisi kerran kuussa, ja tulet lukeneeksi enemmän. Lukeminen puolestaan lisää onnellisuuttasi. Jos liityt lasten kirjakerhoon, suot lapsillesi lukemisen tuomat valtavat edut.

9. Verkostoidut! Lukeminen ei ole enää yksinäistä puuhaa. Liity kirjakerhoon ja liityt samalla lukevien ihmisten seuraan sosiaalisessa mediassa. Jaa se, mitä rakastat, ja katso, mitä muut ovat mieltä!