Osallistu Vaukirjan suureen KESÄKILPAILUUN!

Postaamme joka kesäperjantai Facebook-sivuillemme uuden kilpailun. Tykkää meistä ja osallistu vaikka joka viikko – palkintona on ihania Vaukirjoja! 

Missä Aa ja Bee ovat nyt?
Ensi kirjaimeni ABC -kirjasarjasta tutut Aa ja Bee reissaavat ympäri Eurooppaa. Sinun tehtäväsi on arvata, missä he milloinkin ovat. Kirjoittamalla vastauksesi kommenttiin olet mukana viikkoarvonnassa.

Voit myös voittaa kokonaisen kirjasarjan!
Kaikki viikkoarvointoihin osallistuneet ovat automaattisesti mukana pääpalkinnon – kokonaisen kirjasarjan – arvonnassa. Pääpalkinto arvotaan elokuussa. Tykkää ja osallistu!

Siirry Vaukirjan Facebook-sivulle

https://www.ensiabc.fi

Pidä hauskaa Aan, Been ja kirjainjunan seurassa
Aa, Bee ja kirjainjuna auttavat perheen pienimpiä ottamaan lukemisen ensi askeleita eli oppimaan kirjaimia. ABC-sarja koostuu joka kirjaimen omasta kirjasta – ja laulusta!  Lue lisää Ensi kirjaimeni ABC -kerhosta täältä.

toget

Suosittu sarja
Ensi kirjaimeni ABC -sarja on tuonut jo tuhansille eskari-ikäisille lapsille iloa ja intoa kirjainten opettelussa. Sarjasta on tullut niin suosittu, että päätimme toteuttaa erään asiakkaamme idean ja teetimme kaksi ihan oikeaa kirjainjunaa. Junat valmisti Tommy-niminen puuseppä, ja niistä tuli tosi hienoja!

Toinen juna lähti heti päiväkotivierailuille, ja toisen sai asiakkaan oma tytär. Kerromme täällä blogissa pian siitä, miten paljon tyttö yllätyksestään ilahtui!

Kuka sitten teki Aan ja Been? Ne loi nukentekijä nimeltä Anita Årrestad. Olemme tosi mielissämme lopputuloksesta ja lähetämme nuket kesälomailemaan tuttuihin paikkoihin. Osaatko sanoa, minne?